Studenten

STAGEAANVRAAGPROCEDURE

stap1

Contactopname

Contacteer hoofdverpleegkundige@ hofterlinden.be. Vermeld zeker jouw contactgegevens en dat van de school, leerjaar, stagevoorwaarden zoals leerdoelstellingen en eventuele afdelingsbeperkingen.


Tevens zal er een datum vastgelegd worden voor een kennismakingsgesprek.

stap2

Kennismakingsgesprek

Tijdens dit kort gesprek worden de verwachtingen overlopen en kennis gemaakt met elkaar. 


Daarnaast worden de administratieve formaliteiten ingevuld zoals stagecontract, risico-analyse en werkpostfiche.  Om het invullen zo vlot mogelijk te laten verlopen vragen wij alvast om op voorhand alle gegevens over jou en de school in te vullen.

stap3

To-know

In de residentie zijn er lockers ter beschikking voor studenten. Graag een slotje meebrengen ter beveiliging voor kostbare voorwerpen!


Gedurende de stage  en eventuele vakantiejob verwachten wij strikte naleving van de handhygiëne.


Indien je informatie nodig hebt in het kader van jouw taak/GIP/scriptie kan je altijd jouw stagementoren en/of hoofdverpleegkundige@ hofterlinden.be contacteren.


Blader alvast eens in onze infobrochure!

stap4

De eerste dag

Tijdens jou eerste stagedag zal je kennis leren maken met de afdeling(en) waarin je stage zal lopen en de stagementor(en) vanuit de residentie. Je start 's morgens om 08:00.


Vervolgens zal er 's middags na de pauze een rondleiding gegeven worden. Wij kijken alvast uit jou te mogen verwelkomen!


Bij eventuele afwezigheid graag melden op 09 254 20 17.

sTAGEMOGELIJKHEDEN

Contact

CONTACT


Hebben we jouw interesse gewekt om voor een stage te gaan in onze residentie? Klik op onderstaande link en contacteer ons gerust.


Vakantiejob

Vakantiejob


Zin in een vakantiejob in onze residentie? Aarzel dan niet. Hof Ter Linden ontvangt kwalitatieve jobstudenten met open armen.