Menu

week van 02/10/2020 tot en met 09/10/2020

Vrijdag 02/10

Ontbijt:

Honing


Middagmaal:

*Groentesoep

* Vis van de dag met prei in de room en
natuur aardappelen

*Dessert



Avondmaal:
Charcuterie + kaas 

Zaterdag 03/10

Ontbijt:

Peperkoek


Middagmaal:

*Pompoensoep

* Vogelnestjes op Provençaalse wijze met
puree aardappelen

*Dessert


Avondmaal:

Koude schotel met charcuterie


Zondag 04/10

Ontbijt:

Chocolade koeken met boter


Middagmaal: 

*Courgettenroomsoep

* Vol-au-vent met aardappelnootjes

* Dessert


Avondmaal:

Charcuterie en kaas

Maandag 05/10

Ontbijt:

Choco

Middagmaal:

*Champignonsoep

* Slavinken met witte kool in de
witte saus
en natuur aardappelen

*Dessert


Avondmaal:

Charcuterie + kaas

Dinsdag 06/10

Ontbijt:

Smeerkaas


Middagmaal:
* Karnemelkpap

* Gebakken kip met broccoli gratin

*Dessert


Avondmaal:

Worstenbroodjes

Woensdag 07/10

Ontbijt:

Peperkoek


Middagmaal:

*Wortelsoep

* Ribben met appelmoes en natuur
aardappelen

*Dessert


Avondmaal:

Charcuterie + kaas


Donderdag 08/10

Ontbijt:

Honing


Middagmaal:
*Witloofsoep

* Zwarte pens met rode kool en
natuur
aardappelen

*Dessert


Avondmaal:

Charcuterie + kaas


Vrijdag 09/10

Ontbijt:

Speculaaspasta


Middagmaal:
*Groentesoep 

*Vis van de dag met wortelen en
puree
aardappelen

*Dessert


Avondmaal:

Charcuterie + kaas