Menu

week van 19/07/2018 tot en met 25/07/2018

Donderdag 19/07

Ontbijt:

Peperkoek


Middagmaal:

Wortelsoep
Gebakken kippenbillen, rijst, ananas
Dessert


Avondmaal:

Charcuterie en kaas

Vrijdag 20/07

Ontbijt:

Confituur


Middagmaal:

Aspergesoep
Visstick met spinaziepuree
Dessert


Avondmaal:
Charcuterie + kaas

Zaterdag 21/07

Ontbijt:

Rozijnenbrood en boter


Middagmaal: 

Kervelsoep
BBQ worst met broccoligratin
Dessert


Avondmaal:

Koude schotel met zalm

Zondag 22/07

Ontbijt:

Sandwiches met boter en smeerkaas


Middagmaal:

Tomatenroomsoep

Kalkoenpavé, fruitweelde en kroketten


Avondmaal:

Charcuterie + kaas

Maandag 23/07

Ontbijt:

Confituur


Middagmaal:

Champignonsoep
Crepinetten, erwten en wortelen, natuuraardappelen
Dessert


Avondmaal:

Charcuterie en kaas 

Dinsdag 24/07


Ontbijt:
Speculoos

Middagmaal:
Karnemelkpap
Koude schotel
Dessert


Avondmaal:

Frankfurtworsten

Woensdag 25/07

Ontbijt:

Siroop


Middagmaal:

Groentesoep
Kalkoen, broccoligratin
Dessert 

Avondmaal:
Charcuterie + kaas