Menu

week van 12/04/2018 tot en met 18/04/2018

Donderdag 12/04

Ontbijt:

Peperkoek


Middagmaal:

Kippensoep
Boomstammetjes, bloemkool, natuuraardappelen
Dessert


Avondmaal:

Charcuterie + kaas

Vrijdag 13/04

Ontbijt:

Speculoos


Middagmaal:

Courgettesoep
Vis van de dag, fijne groenten en puree
Dessert


Avondmaal:
Charcuterie + kaas

Zaterdag 14/04

Ontbijt:

Honing


Middagmaal: 

Seldersoep
Zwitserse schijven, erwten en wortelen, natuuraardappelen
Dessert


Avondmaal:

Koude schotel met preparé

Zondag 15/04

Ontbijt:

Melkbrood met boter en kaas


Middagmaal:

Tomatensoep
Kalkoen, fruit en kroketten
Dessert


Avondmaal:

Charcuterie + kaas

Maandag 16/04

Ontbijt:

Confituur


Middagmaal:

Kippensoep
Braadworst, erwtjes en wortelen, natuuraardappelen
Dessert


Avondmaal:

Charcuterie en kaas 

Dinsdag 17/04


Ontbijt:
Choco

Middagmaal:
Karnemelkpap
Gebakken kip, sla en tomaat, frieten
Dessert


Avondmaal:
Kaaskroketten

Woensdag 18/04

Ontbijt:

Siroop


Middagmaal:

Seldersoep
Ribben, appelmoes, natuuraardappelen
Dessert 

Avondmaal:
Charcuterie + kaas