Menu

week van 22/01/2018 tot en met 28/01/2018

Donderdag 18/01

Ontbijt:

Peperkoek


Middagmaal:

Kervelsoep

Spaghetti

Dessert


Avondmaal:

Charcuterie + kaas

Vrijdag 19/01

Ontbijt:

Siroop


Middagmaal:

Pompoensoep

Vis van de dag, prei in de room en puree
Dessert

Avondmaal:
Charcuterie + kaas

Zaterdag 20/01

Ontbijt:

Speculoos


Middagmaal: 

Waterzooi

dessert


Avondmaal:

Koude schotel

Zondag 21/01

Ontbijt:

Mastellen


Middagmaal:

Tomatensoep
Kalkoenpavé, fruit, kroketten

Dessert


Avondmaal:

Charcuterie +kaas

Maandag 22/01


Ontbijt:
Speculoos

Middagmaal:
Ajuinsoep
Crepinetten, spruiten en natuuraardappelen
Dessert
Avondmaal:
Charcuterie + kaas

Dinsdag 23/01

Ontbijt:

Confituur


Middagmaal:

Karnemelkpap

Gegratineerd witloof met kaas en hesp,

puree

Dessert


Avondmaal:

Frankfurtworstjes

Woensdag 24/01

Ontbijt:

Honing


Middagmaal:

Groentesoep

Ribben, appelmoes en natuuraardappelen
Dessert


Avondmaal:
Charcuterie + kaas